zondag 22 juli 2007

Hyven

Dag allemaal, daar ben ik weer! Het heeft wel eventjes geduurd he? Sorry daarvoor. Ook qua foto's loop ik nog een beetje achter moet ik zeggen en qua creativiteit helemaal, heb al een flinke tijd niks meer gemaakt. Hebben jullie dat ook, dat er in de zomer gewoon minder uit je handen komt?
Wel heb ik weer een andere liefhebberij ontdekt waarvan jullie het bestaan natuurlijk al lang kennen, Hyves. Wat een uitvinding is dat zeg! Ik zit er pas een paar dagen op maar heb al een handvol oude schoolvrienden, een oude vriendin uit Barcelona en zo meer teruggevonden, zo leuk! Verder genieten we hier gewoon van de vakantie ondanks het rare weer. We genieten van het zonnetje als we het zien en zo niet dan gaan we lekker andere dingen doen, zo heb ik beloofd om vandaag cakejes met Liam te bakken, altijd een succes.

Ik ben de afgelopen tijd trouwens niet helemaal inproductief geweest. Ik heb hard nagedacht over de traktatie op school voor Liam's vierde verjaardag. Ik denk dat het deze zelfgevilte zakjes woren met iets lekkers en misschien een edelsteentje of zoiets erin. Er zijn er pas 2 af dus ik heb nog wel wat te doen met een klas van zo'n 20 kindjes, maar ik heb nog tot 3 september dus met een beetje goede wil moet het lukken, toch?

2 opmerkingen:

Heidi zei

Hihi! En nu moet mama ijverig vilten, hoor. Nog 18 te gaan! Olé!
Trouwens, "Hyven" ken ik helemaal niet...wat houdt het in?

Anoniem zei

Prachtige traktatie! en met dit weer wil het knutseen wel lukken. Ik denk dat ik vanmiddag maar eens koekjes ga bakken met de kinderen.

liefs Daan