donderdag 9 augustus 2007

Eindelijk zomer!


Hoewel het buiten nog steeds kwakkelweer is na een paar mooie dagen, is het op onze seizoenentafel eindelijk een beetje zomers geworden. Na wekenlang een soort vergaarplaats van veertjes, steentjes, tekeningen etc. te zijn geweest (ook leuk), kreeg ik gisteren ineens de geest om wer wat figuurtjes te maken. Inspiratie kreeg ik op het forum (www.antroposofiekind.nl)door Sandra. Zo gezegd, zo gedaan en eindelijk hebben we nu voor het eerst wat zomerse bloemenkindjes, korenbloemen en klaproosjes.
Verder is de laatste week van de zomervakantie alweer half voorbij, wat betekent dat maandag het gewone leven weer begint. Hoewel, Liam gaat pas de 20e voor het eerst naar de kleuterschool. Door een verandering van juf bij de peuters leek het ons nogal onzinning hem daar eerst weer 3 weken te laten wennen, waarna hij dan begin september weer opnieuw zou moeten wennen bij de kleuters, dus gaat hij nu direct na de vakantie kleuteren, Juf heeft dan al een wek haar klas met de nieuwkomers die al 4 zijn en heeft dan voldoende tijd om ook Liam te verwelkomen. Liam heeft er in elk geval enorm veel zin in!

2 opmerkingen:

Gerria zei

Wat een vrolijk tafereeltje, gezellig!
Fijn dat Liam nog wat langer vakantie heeft. Straks helemaal klaar voor school, nu hij er wat extra lang naar kan verlangen.

Heidi zei

Hé, zeg jij nu dat je die poppetjes op 1 druilerige regenmiddag hebt gemaakt? Mij lukt het nooit zo snel!