donderdag 23 augustus 2007

Muizen


Ik heb me na het vilten van 8 zakjes toch maar bedacht over Liam's traktatie op school. 23 kinderen en 2 juffen, 25 zakjes vilten is gewoon bijna niet te doen....ach, weet ik dat ook weer :-))
Dus na enig denkwerk heb ik bedacht prikkers met een kaasje, wat fruit en een muisje aan de bovenkant te trakteren. Volgens mij moet dat er wel leuk uitzien. Ik wil van piepschuim of karton ofzo nog een groot stuk 'kaas' maken om de prikkers in te doen. De muizen vorderen gestaag. Een paar lijken er al af, maar er mist iets.....de oortjes! Nou, dat moet wel lukken voor 3 september denk ik zo.
Och, dat vergeet ik bijna te vertellen, terwijl het toch echt het grootste nieuws van de week is. Liam zit al sinds maandag op de kleuterschool en hij vindt het helemaal geweldig. Ik heb hem nog niet eerder zo intensief en fantasievol zien spelen. Blijkbaar pikt hij meteen al een hoop mee van de 'groten'. Tekenen is in de vakantie ook heel iets anders geworden dan ervoor. Hij is echte mensfiguren gaan tekenen. Vooral deze tekening vind ik zo mooi!

2 opmerkingen:

Heidi zei

Het blijft toch wel kriebelen als ze zo groot worden? Echt leuk dat hij het naar zijn zin heeft!
Zijn jullie in het weekend van de partij in Kasterlee? Wij zullen jammergenoeg moeten afbellen (hebben een huwelijks-picknick).....

Mirre zei

Dat wordt echt een supertractatie!!