zondag 17 juni 2007

Schaapje schaapje heb je witte wol?

Gisteren was het het jaarlijkse schaapsscheerdersfeest in Nisse, waar wij heen zijn gegaan. Wat een gezelligheid. Ik bedacht me voor de zoveelste keer: als het weer maar een klein beetje meewerkt hoef je echt niet de provincie (of het land) uit om vakantie te vieren. Alles hebben we hier. Natuur , strand, bos, evenementen, mooie dorpjes en steden....hmm, ik lijk de plaatselijke VVV wel! Tja..we hebben het gewoon erg naar ons zin in het Zeeuwse land. Van de zomer komen het Straatfestival in Vlissingen en het Zeeland Nazomer Festival nog voorbij voor het broodnodige cultuuraanbod. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de afgelopen jaren, met een klein kindje aan dat soort dingen (te) weinig ben toegekomen. Dit jaar wil ik zeker een aantal voorstellingen meepakken. Voor nu wat foto's van de vorige editie van het schaapsscheerdersfeest van hun site omdat ik zo snugger was om de camera te vergeten... Heb toen we thuiskwamen gelijk een oud digitaal cameraatje dat we nog hadden opgediept om altijd in mijn tas te hebben!

Oh ja, binnenkort volgen weer wat maaksels als alles goed gaat want ik heb van Gerria (http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/dekleinstesokkenfabriek/) prachtige theedoeken ontvangen waarvan ik popjes wil gaan maken.........to be continued dus!

2 opmerkingen:

ilse zei

Ja baas, ja baas drie zakken vol...

lijkt me leuk zo'n scheerdag, zou ik ook wel eens willen meemaken.

En wat die camera betreft, wel als blogmama is het belangrijkste item in je tas ,je camera, maar dat komt heus wel hoor. ens de inloopperiode voorbij is , haha.

het lieveheersbeestje zei

Hoi,
Het lijkt me heerlijk om in Zeeland te wonen ! Alleen al de zee...helaas zit dat er voor ons drenten niet in, we zullen het met de bosvijver moeten doen.
Ik zou het heel leuk vinden als je mij linkt op je site, hoe meer reclame hoe leuker! Het is altijd heerlijk om reacties te lezen, en te geven. Net of je even aan het kletsen bent nietwaar?
Groetjes mama lieveheersbeestje, ik ben trouwens benieuwd wat je van die theedoeken gaat maken...