dinsdag 4 december 2007

Winterboeken

Ik heb alle winterboeken in een mand gedaan en bji de open haard gezet. Het ziet er heel gezellig uit en is voor Liam ook handig. Hij mag iedere avond een boek uit de mand kiezen om voor te lezen voor het slapen gaan. Zo blijven we bij de seizoenen en dat vind ik zelf wel erg fijn.
Gisteren mocht hij voor het eerst een boek uit de mand kiezen:


De mand met fijne winterboeken


Eens even kijken, welke zal ik kiezen???


Ja, deze wordt het!

Verder is het vanavond natuurlijk pakjesavond. Wij vieren het hier thuis met de hele familie, dat wordt dus een grote stapel cadeautjes en veel plezier!

I have put all of our winterbooks in a basket in front of our fireplace. It looks really nice and Liam likes it too. Every night he gets to choose a book to read before going to bed. This way we keep the bedtime stories connected to the seasons which I think is a good thing. Yesterday was the first time for him to pick a book. He chose one about Sinterklaas, which makes perfect sense since today is "pakjesavond", gift night. The birthday of Sinterklaas, when he comes by to gives presents to all children. We are celebrating this feast at our house tonight with the whole family, so that will be lots of presents and lots of fun!!

3 opmerkingen:

ilse zei

een super leuk idee vind ik deze mand, er zitten zoveel boeken in de kast dat je elk jaar wel die ene vergeet, tja en in de zomer lees je nu niet echt boeken over kerstmis of sneeuw. ik ga dat hier ook eens doen, maar eerst de nieuwe sintspulletjes nog een plekje geven.

M. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
M. zei

Hallo! Ik had hierboven een reactie geplaatst met een code erin, maar dat is niet goed gelukt. Ik ben via 'Tarte Tatin' op je site terechtgekomen en wilde je even helpen bij het maken van een link naar een website op je blog. Je moet daarvoor een code gebruiken, maar in dit bericht kan ik die code niet neerzetten, want dan wordt hij niet zichtbaar voor jou weergegeven. Wat gecompliceerd zeg! Heb je een mailadres waar ik je de code naartoe kan sturen? Groetjes uit Belgiƫ, Marjolijn