vrijdag 1 juni 2007

Aanwinsten
Maar eerst het lekkerste toetje van de wereld! De aardbeitjes uit Onze eigen tuin. En wat hebben we ervan gesmuld. Gek hoor, is het sugestie of smaken ze echt veel lekkerder dan uit de winkel? Voor ons in elk geval wel! Nu maar afwachten of het er nog meer worden en wat de sla, radijsjes, fruitbomen en de rest gaan doen...

Zijn jullie ook zo dol op Marktplaats? Wij hier wel! We hebben er al zulke mooie dingen vandaan gesleept. Van onze auto tot ostheimerdiertjes tot audio aparatuur (Wim zijn passie) en nog veel meer. De laatste aanwinsten zijn deze wandplaat voor de kamer van Liam en het boek de Vrije School waarnaar ik al een lange tijd op zoek was.

En tot slot....rommelmarkten. Heerlijk om op een grote rommelmarkt rond te snuffelen en er koopjes te vinden. Vorige week was er hier vlakbij een grote rommelmart waar ik mijn slag heb geslagen. Een schoolbord voor Liam (ja, hij werd wat verwend deze week geloof ik...) en voor mij een enorme zak met wol en katoen en een doos vol met lint en band, samen voor 10 euro, leek mij niet veel. Ik was helemaal gelukkig en kan voorlopig weer vooruit met mijn geknutsel, dat is zeker. Lieve groetjes en tot snel!

3 opmerkingen:

het lieveheersbeestje zei

Wat een heerlijke vondst, al die wolletjes en bandjes! Ik heb laastst ook een zak met iets van vijftig (!) breinaalden en heel veel bolletjes gekocht voor € 1, ook op een rommel markt natuurlijk.. Ik ben er ook dol op, lekker snuffelen en √°ltijd heb ik wel een leuke vondst.

groetjes mama lieveheersbeestje.

daan r. zei

Woe haa Karin, jaha voor lekker snollebollen op rommelmarkten, marktplaats en in de kringloop.
Gezellig dat je ook een log hebt, ik kom graag vaak op bezoek!

ilse zei

haha, Rommelmeiden ! mijn bijna leukste hobby, rommelmarkten !! heerlijk.
Je hebt erg mooi spulletjes gevonden zie ik, leuk.

en wat marktplats betreft, ja hoor die ken ik, ik vind het alleen jammer da de verzending naar belgie zo duur is , want de 2dehands sites hier in belige hebben helemaal neit zoveel leuke spulletjes, ik heb al gemerkt dat je bij marktplats veel meer "antroposofische "dingen kan vinden, in belgie vind je daar echt niets van.